Roxy Slinger
Blijf op de hoogte en volg Zeilboot
29 September 2005 | Spanje, Madrid
vincent heeft slingerzeiltjes gemaakt
dat zijn zeiltjes die voor je bed zitten
en als we zeilen, dat ik of river er niet uitvallen
als we schuin gaan .
Als we zeilen, varen we soms dag en nacht door tot we er zijn.
Daardoor zie je heel vaak dolfijnen.
30 September 2005 - 12:25
Monique Diephuis:
Ha die globetrotters, wat gaaf al die verhalen en ook zo leuk geschreven. Heel erg leuk om te lezen! Wij hebben van de zomer 1 bruinvis(dolfijn) gespot op de waddenzee. Toen waren wij al door het dolle heen. Ik kan me dus heel goed voorstellen dat het een waanzinnige gave ervaring is om een hele school dolfijnen te zien. Geniet ervan! Dikke kus voor allemaal. Art.,Mo, Lars,Stijn. -
30 September 2005 - 16:21
Seb:
hoi, te gek dat jullie nu onderweg zijn
dez en ik hebben t weer eens gemist maar ja we zijn ook zo druk met onze muziek op t moment
verder ik ben zo benieuwd hoe jullie t maken en of iedereen al gesurft heeft
ik zie de foto's wel verschijnen
nou liefs van dez en seb
xx -
30 September 2005 - 17:34
Desmo:
hallo hoe is het met jullie met ons goed is het nog leuk en hebben jullie nog haaien gezien we missen jullie xxdesmo -
01 Oktober 2005 - 18:19
Roxy:
het is fijn maar we zijn bijna tegen de rotse aan gekalpt maar het is goet gegaan -
02 Oktober 2005 - 08:44
Harold Maartje Siem Stijn:
hoi wereldreizigers,Wat geweldig om op deze manier jullie avonturen te volgen!Heerlijk om te lezen hoe het met jullie gaat en Iris wat kan je leuk schrijven!We hebben erg moeten lachen om die stomme fransen met hun lunchpauze, maar het zegt ook wel wat over de relaxte sferen waar jullie je in verkeren!!Hier nog even mijn email adres.Maartjep@xs4all.nlHeel veel liefs en kussen van ons 4!! -
02 Oktober 2005 - 12:37
Jolijn:
Wat is aan de hand waardoor jullie bijna tegen de rotsen zijn aangevaren? Gelukkig dat het goed is gegaan! En leuk dat je het fijn hebt. Ik heb de groeten gedaan van jullie aan Henk. En we hebben er ook even een praatje gemaakt. En we moesten de groeten aan jullie doen!! Hij vond het superleuk je ons gebeld hebt op de verjaardag. Veel plezier verder, en ik hoop dat jullie het nog steeds fijn blijven vinden. Kiss van Jolijn -
07 Oktober 2005 - 14:12
Jolijn:
Hoi, alles goed?? Met ons wel. Ik en Nienke gaan nu naar de C-selectie van turnen, die is er nu bijgekomen. Waar zitten jullie nu? Ik hoop dat het goed gaat. Kusjes en veel liefs, Jolijn -
07 Oktober 2005 - 16:05
Eefje:
Hallo, hoe gaat ie?
Met mij super goed en met de rest ook. Hoe is het in Spanje? Nou ik nu niets meer te zeggen.
Doeidoei xx eefje
P.S. niet meer bijna tegen een rotswand klappen. -
08 Oktober 2005 - 09:51
Romy:
Hoi Roxy hoe gaat het met je, met mij gaat alles goed hoor ik mis je. Ik heb gelezen dat jullie dolfijnen gezien hebben gaaf zeg dat zou ik ook wel willen. Maar ik ga nu stoppen anders wordt het te lang Tot ziens
-xxxx- Romy -
09 Oktober 2005 - 10:41
Esther:
heey Roxy, hoe gaat het? met mij gaat het goed!
-xxx- esther -
09 Oktober 2005 - 10:44
Aya:
heey Roxy, ik weet dat je mij niet kent, maar ik ben een vriendin van Esther. ik hoop dat alles goed gaat op de boot... ik heb hem al een keer gezien toen ik met esther meeging. Spanje is mijn lievelingsland!
;-)
daaaaag van aya -
12 Oktober 2005 - 10:06
Edith Zwemmer:
wij volgen julie reis en we hebben van esther mijn zus gehoort dat ze bij julie op bezoek is geweest in lagos helemaal te gek zo'n reis echt toppie en leuk dat we julie kunnen volgen via internet
de groetjes van dew familie zwemmer en aaan roxxanne van fleur -
12 Oktober 2005 - 17:47
Mitch:
hoi river en roxy leuk om jullie berichten te lezen ik hoop dat jullie hetleuk hebben groetjes mitch -
14 Oktober 2005 - 09:16
Gerhard Van Geest:
Hallo familie Diephuis! Het klinkt alsof alles erg goed verloopt en dat jullie lekker onderweg zijn. Dat is mooi! Voor sie dolfijnen hoef je overigens niet ver weg hoor! Ik kwam vorige week met het kitesurfen voor Scheveningen een bruinvis tegen! Blijft leuk dat soort dingen.
Vincent, zou jij mij een contact(persoon) kunnen doorgeven waarmee ik nog wat openstaande dingen betreft de spullen die ik voor de boot gemaakt heb mee kan afronden? Er staat nogal wat open namelijk.
Nou, ik hoor het wel! Geniet ervan en tot ooit!
Wanneer zitten jullie op KaapVerdie??
Groeten Gerhard! -
19 Oktober 2005 - 09:18
Wendy W:
hallo buurtjes,
wat is het ongezellig in de straat, maar daar zetten we ons wel overheen.Wat een avonturen hebben jullie al meegemaakt en jullie zijn europa nog niet uit.Ik moet van Bibi de groeten doen aan Roxy en River, doe voorzichtig en ik mail snel. dikke kus uit de enkhuizensestraat. ed wen bi -
20 Oktober 2005 - 15:17
Sjaak Oosterlaken:
Hallo Iris & Vincent en kids, zo te lezen gaat het goed met jullie, nu in Spanje.Nou hier gaat het goed, en het lopen bij Haag gaat zeer goed, we hebben een nieuwe atletiek baan, die wordt geopend op 29-10-2005, dus feest, nou Iris we missen je wel hoor bij de club, groetjes van de groep en het gaat julli goed, Je trainer van Haag Atletiek Sjaak -
09 November 2005 - 16:22
Nieni:
hoihoi hoe is het er mee met ons gaat het hartstikken goed en we missen je allemaal de vuilnisbak van de school stont in brand toen we er langs fietsten we hebben het tegen de schoonmaker gezegt en hij is het gaan doven goed he
maar ik schrijf snel weer en tot over drie jaar(nou)
jammer dat je eerst naar een internet cafe moet om het te lezen doeidoeidoeidoei nienke-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx-