Wereldomzeiling
Door: Iris&Vincent
Blijf op de hoogte en volg Zeilboot
29 Juli 2008 | Portugal, Peniche
Na drie geweldige jaren, vijventwintig landen, honderden mooie ankerplekjes, even veel kleine en grote avonturen en bootdisasters hebben wij vandaag op 21 juli ’08 om 18.35 uur (UTC) onze linie van 3 december 2005 op positie 36.59.91N en
008.40.20 W ter hoogte van de stad Lagos in Portugal gekruisd.
Een moment in tijd waar wij, Vincent, Iris, River en Roxy met De Pelikaan een lang gekoesterde wens in vervulling zien gaan, de voltooiing van een wereldomzeiling. Wij zijn er erg trots op dit met z’n vieren te hebben volbracht en moesten, zoals op een boot te doen gebruikelijk even improviseren, bij gebrek aan Champagne hebben we danook deze in Rose omgetoverd, het feest kon beginnen en was er zeker niet minder om.
29 Juli 2008 - 20:06
Hhillen@gmail.com:
gefeliciteerd met het bereiken van een feit waar zeer velen van dromen, weinigen het ook proberen, en enkelen het daadwerkelijk ook halen.
ik hoop dat ik (als anonieme meelezer in de afgelopen jaren) dat ook eens mag meemaken.
het lezen van jullie berichten is/was zeer de moeite waard!
30 Juli 2008 - 09:26
Ton:
Gefeliciteerd. Ik heb met plezier jullie berichten gelezen.
afz vm-lid Jumpteam. Inmiddels staat kiten en windsurfen op laag pitje : aan het zeilen geslagen. Wie weet ga ik dit ook nog eens meemaken. -
02 Augustus 2008 - 16:53
Eveline:
Gefeliciteerd!!
Wat hebben jullie een fantastische reis gemaakt en wat hebben jullie ons heerlijk deelgenoot gemaakt van jullie avonturen. Een prachtig reisverslag, wellicht uitgeven in boekvorm!!?
Liefs, de Flinkjes -
07 Augustus 2008 - 11:05
Monique:
Lieve Pelies,Gefeliciteerd met deze mijlpaal!! Wat was het heerlijk om jullie weer te zien in Denia.
Eind augustus hopen we met de Olisipo in de haven van Scheveningen te liggen om jullie te verwelkomen.Tot snel. Liefs v.d. Diepies. -
09 Augustus 2008 - 10:46
Elli:
Wie immer habe ich mit freude eure Reise verfolgt.Freue mich auf ein wiedersehen im schönen Sauerland.... -
07 September 2008 - 11:01
Harry Aarsse:
Beste Mensen,
Was een trouwe lezer van jullie berichten. Geweldig wat jullie gedaan hebben! Inderdaad een droom die weinig waarmaken. Ik hoop dat jullie weer wat kunnen aarden in dit pokke landje. Als de rust weer wat is weergekeerd kom ik eens in de haven buurten. Sta nog steeds op de wachtlijst :-)
Groeten Harry, Corinne Bart, Voormalig Djempol