Lagos
Blijf op de hoogte en volg Zeilboot
22 Oktober 2005 | Portugal, Lagos
Hebben eindelijk een internet-cafe gevonden om ons nieuwe bericht te plaatsen. Helaas kunnen we de cd-rom niet uploaden, omdat de pc geen WORD heeft. Dus dit verhaal houden jullie nog te goed. In iedergeval liggen we in Portimao voor anker en het gaat goed met ons. Als het weer goed is en alle werkzaamheden aan de stuurautomaat kunnen worden afgerond, vertrekken wij volgende week richting de Canarische Eilanden 650 NM hiervandaan.
Groetjes
De schippers van DE PELIKAAN
23 Oktober 2005 - 09:33
Simone Koch:
Hallo Schippers van De PELIKAAN!
Ich habe zwar nicht alles verstanden, nur so viel, dass ihr in Portimao vor Anker liegt. Da wir letztes Jahr zwei Wochen Urlaub in Portugal an der Algarve gemacht haben, kennen wir auch den Ort Lagos. Wir sind dort ein wenig im Hafen herumgelaufen und fanden diesen Ort sehr nett. Ausserdem waren wir noch am westlichsten Punkt von Europa (da seid ihr ja dann herumgesegelt!!) und haben uns die steilen Felsklippen angesehen. Sehr sehr schön dort. Oben auf den Felsen gab´s eine Pommesbude, die sich "www.die letzte Bratwurst vor Amerika.de" nannte. Die konntet ihr ja leider nicht ansteuern....
Also, gute Reise
Simone -
23 Oktober 2005 - 11:09
J .zwemmer:
vincent ik heb 6 foto s gemaakt van je afvaart in scheveningen als je ze wilt hebben laat het dan weten dan laat ik ze afdrukken en geef ze aan je moeder . goeie vaart en tot de volgende X -
23 Oktober 2005 - 22:08
Wendy, Bibi En Edwin:
Hallo lieverds,
We hebben eindelijk internet thuis, dus ik lees nu voor het eerst een berichtje van jullie. Erg leuk om iets van jullie te vernemen. Dikke kus van ons alledrie. -
24 Oktober 2005 - 17:28
Laura:
ik mis je heel erg!!!!!!
River en roxy.
maar ik hoop dat er geen storm komt want dan zit je!!
veel reisplezier en 2008!!!
dikke kus van laura
x-x-x -
24 Oktober 2005 - 17:33
Laura:
weten jullie mijn msn nog? mischien niet maar vraag maar aan fabienne,
die weet het wel,want dat ga ik echt niet op deze site zetten!!! groetjes laura x-x-x veel sucses en tot 2008!!! -
24 Oktober 2005 - 18:22
Mitch:
hoe is het in spanje kan je al een beetje spaans groetjezzzzzz ***mitch
p.s mijn e-mail is mitch_rogers@msn.com -
24 Oktober 2005 - 18:27
Mitch:
eyyyyy river en roxy hoe is het met jullie met mij goed rugby net begonnen groetjezzzzzzz mitch -
26 Oktober 2005 - 12:14
Jolijn:
Hey Roxy (en River)
Hoe is het met jullie?
Met mij goed, ik mis jullie wel. Het lijkt al of jullie een eeuw weg zijn! Nou, veel sterkte met de tocht naar de Canarische Eilanden. Maar pas op voor de orkanen(bijv, voor Wilma)
Doei!!
XxXxXx-Jolijn
P.S. Wow, de Canarische Eilanden, zou het daar niet warm zijn (is het daar tropical?!)